måndag 7 mars 2011

Helgtips!

I lördags tog vi en promenad i vårsolen och åt lunch på Restaurang Söder på Södra vägen. Det känns lyxigt att äta extra gott och ta ett glas vin mitt på dagen ibland bara för att man kan. Jag åt Scampi al aglio, fantastiska jätteräkor stekta i smör, vitlök och vitt vin med champinjoner, grön sparris, sambal och grädde. Mmmm... Mannen åt Filletto alla griglia, grillad oxfilé med bearnaise, vitlöksfrästa medelhavsgrönsaker och råstekt potatis. Vi var båda nöjda med våra val, men det fanns mycket annat gott på menyn också.


Igår gjorde vi nästa kulinariska utflykt när vi tog ytterligare en promenad i vårsolen och hamnade på brunchen på Skansen Kronan. För 179 kr får man ta av soppa, buffé och efterrättsbuffé inklusive våfflor och även om maten är god, så är det i första hand miljön som gör hela grejen. De två bilderna på slutet är inifrån en av toaletterna varifrån man har en underbar utsikt. Missa inte ett besök därinne!

/S

2 kommentarer:

  1. Hur hungrig blev jag inte nu... ;)

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder! Kurr-kurr. Och tack älskade för fin brev och brevpapper. Vilken lyx att få brev. Kram och trevlig... du vet vad!

    SvaraRadera