torsdag 3 maj 2012

Dag 3: Något du avgudar.

Avgudar. Ett starkt ord. Starkare än älskar kanske till och med. Eller bara annorlunda. När man avgudar något sätter man det på en högre nivå än sig själv på något sätt. Och de människor man älskar har man ju ändå på samma nivå som sig själv även om man älskar dem högt. Så resonerar jag. Därför blir mina bilder idag inte på människor. De blir på de fyra årstiderna. Jag verkligen avgudar varje årstid på olika sätt, inte minst för att de inspirerar till fotografering. Och jag ser naturens växlingar som något människan inte kan kontrollera, alltså på en högre nivå. Min sommarbild föreställer kanske det jag avgudar mest av allt, Medelhavet. Det lär dyka upp fler gånger under den här månaden. Ha en fin torsdag!

/S

Hos Kristina hittar du länkar till övriga deltagare.

3 kommentarer:

 1. Sara is back! Vad roligt!!

  Och japp årstiderna är helt klart något att älska (avguda - svårt att tolka just det ordet tycker jag med) Men du lyckades som vanligt sätta ord på det jag tänkte.

  SvaraRadera
 2. Kul se de olika sakerna i detta "ämne" på alla sidorna.. allt möjligt dyker upp :)

  Men visst är det härligt med alla årstiderna, vill inte bara ha 2 precis.

  SvaraRadera
 3. Kul att du också har tolkat in naturen. Och visst är det svårt med dessa ord och hur man ska tolka. Medelhavet är verkligen något att avguda - längtar dit men det lär väl dröja minst ett år till.

  Idag blir det svårare att hitta på något kul... Har tänkt så det knakar :)

  Kram.

  SvaraRadera