måndag 14 maj 2012

Dag 14: Något du läser.

Jag är en bokmal. Jag tycker om att både ha böcker och läsa dem. En av årets höjdpunkter är Bokmässan då jag alltid kommer hem med välfyllda kassar och lägger på hög. Sedan jag fick barn i december har jag dock inte läst en boksida som handlat om något annat än just spädbarn och inte så värst mycket av den varan heller. Men jag tänker att jag snart kanske kan komma igång igen. Nu har jag ju hunnit blogga en stund varje dag. I juni kanske jag börjar läsa några sidor i en bok den stunden istället. Det ser jag fram emot. Då ska jag läsa någon av de här inköpen från förra Bokmässan.


Jag ser mig som en bred läsare. Jag kan tycka att en fackbok inom psykologi lockar lika mycket till läsning som en gastkramande Stephen King-roman. Det handlar mest om att få igång mig. Vissa böcker  lyckas lite extra med det där. Den typen av böcker jag inte vill lägga ifrån mig och där jag inte kan bläddra vidare fort nog. Böcker jag återvänder till och läser igen. Som en god vän jag inte har träffat på ett tag. Och jag myser redan innan för jag vet vad som händer. Som med Twilight-böckerna. Eller Stjärnor utan svindel, en av de vackraste kärleksskildringarna någonsin. Vi ses igen!Fler boktips hittar ni hos Kristina.

/S

1 kommentar:

  1. De tre översta på första bilden har jag läst och ALLA är fantastiska, på olika sätt. Så du har något att se fram emot. Kram S

    SvaraRadera